Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sovandets sång


Sovandets sorg
Sovandets dröm

Sovandets sång
Sovandets hopp

Sovandets barfota barn
Sovandets våldtagna kvinnor

Sovandets ordtår
Sovandets döendes dröm

Sovandets barnleks sorg
Sovandets de tystas sorg

Sovandets de ensammas maklöshet
Sovandets de som blev kränkta i sin värdighet

En sång för alla de döda
Ett rop och upprop för de icke döda




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2017-12-01 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP