Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Före efter och alltid

Vi är alla tre
tillsammans nu
även om det är
efter att vi dött
En av oss
ängslades så mycket,
att hon var inte ängsligare
när tiden var inne,
så det gjorde ingen skillnad
Min andra vän
var alltid
glad och lugn,
men jag undrar
om hon inte t o m
dog av ångest
när det började
närma sig
Sedan får
mina vänner
skriva om mig,
men vi tre
hade något gemensamt
inte bara för alltid
utan för all tid




Fri vers av Magnus Axen
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-01 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Axen
Magnus Axen