Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan ovan molnen

Det vackraste av mig
svävar över molnen;
över ont och gott
Där finns min enda mening

Som Du ser emot
himmelen,
varje kväll;
ser hennes kärlek
ner mot marken

Enda sen jag var
en liten pojke
har jag velat träffa Henne,
flickan ovan molnen




Fri vers av Magnus Axen
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-05 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Axen
Magnus Axen