Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där börjar jag


Alldeles i mitten

Hon sa’, jag tror
vi stannar upp,
ett slag,
du och jag
Mitt ute här på havet,
undrade jag?

Hon nickade och sa’
- Här är du fri, se var du är!
Du är alldeles i mitten,
På, en plats för frid och ro,
för känsla och beslut,
från var du kan nå allt,

- För, inte vill du väl,
segla förbi,
den plats,
som är början,
på din väg?





Fri vers av Magnus Axen
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-30 20:03



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Javisst är havet livets mittpunkt i alla fall för en fd sjöbuse som mig!
Tycker om känslan din dikt förmedlar!
2018-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Axen
Magnus Axen