Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För allt du alldrig säger

Jag älskar dig
för allt du aldrig säger
för allt du bär ensam
för allt andra inte ser
för din tystnad
för din närvaro
Tack för allt du aldrig sagt
Tack för allt du aldrig gjort
Utan dig hade allt
varit en röra
där alla försöker
överrösta varandra
Tack för att jag får vila
min själ hos dig
Jag älskar dig




Fri vers av Magnus Axen
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-02 00:51



Bookmark and Share


  Marte Coeli
Fin text! Det uppmärksammas allt för lite hur viktigt det är i relationer att vissa beteenden inte förekommer...

2020-08-12

  Solstrale VIP
Fint och varmt manat! Gillar!
2018-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Axen
Magnus Axen