Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stresskalendern dag 2

 

Människan ställer sig väl synlig

som en enda stor adventskalender.

När det känns som

mycket att hinna med

så tänker människan

att var dag få ha nog av sitt.

En lucka i taget...liksom

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-02 08:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vem drog igång debatten?
2017-12-04

  Elaine.S VIP
Lite annorlunda respons på mina ord. Jag hade tyckt att det varit lite kul om ni hade gett mig lite kreativ och uppmuntrande kommentar istället för att dra igång en debatt.
2017-12-03

  Larz Gustafsson VIP
Debatten är slut för min del, Sten Stursk.
2017-12-03

  Larz Gustafsson VIP
Var i Bibeln, Sten står det att något tilldrog sig på VINTERN?
Var i Bibeln anges ett exakt datum?
Det finns många kristna som inte firar jul.
Att du, i egenskap av antikristlig försvarar julen säger ju allt om hur ond julen i själva verket är.
Julen är hednisk. Det är vetenskapligt bevisat. Men om du vill sätta dig över välutbildade folklivsforskare, så är det ditt problem. Ett annat av dina problem är att du lider av ett sjukligt behov av att provocera.
Det här har inget med begåvning att göra, utan vad Gud personligen visat mig - OCH många andra - d v s att juldjävulen inte har någonting med Jesus Kristus att göra.
Att du nu plötsligt använder Bibeln beror på att det för tillfället passar dig. Ändå är det jag som brukar bli anklagad för att använda den som ett tillhygge... Absurt.
Julen är för mig lika attraktiv som en padda med munnen full av daggmask.
2017-12-03

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
En som utger sig vara troende men inte vet vad som tilldrog sig i ett stall under julehögtiden är nalta halvdant begåvad.
2017-12-02

  Larz Gustafsson VIP
Själv upplever jag det som totalt meningslöst att fira jul och att stressa så fruktansvärt inför denna hedniska "högtid".
2017-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP