Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inga FLERA fötter får TRAMPA dig!/EGET FOTO


SÅNT ÄR LIVET ^_^

Inga  flera fötter får trampa dig

Lilla lövet!

Du är mer värd än att vara under andras fötter

SÅNT är livet

Ibland  måste man stå emot vinden

och

EMOT ANDRAS  DEFINITIVA ORDER

****************

 




Fri vers (Fri form) av MALVAA
Läst 303 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-12-02 10:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Alla livets löv borde få dansa i vinden
inte bli trampade på med tårar på kinden!
2017-12-04

    ej medlem längre
RIKTIGT VIKTIGT OCH BR
varenda individ har yttrandefrihet.
2017-12-02

  Karina"Kia"
Att inte bli kuvad,ofrihet,inte låta sig bli förtryckt.Utsätta sig i underliggande läge.
Låta få leva som den man är i livets alla motvindar och framfart i livet!

Bra fångat här!
2017-12-02

  Öknens Ros VIP
Man måste våga stå upp för sina åsikter också!
2017-12-02

  Öknens Ros VIP
Tar ett steg bredvid och låter lilla lövet vara. :)
2017-12-02
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA