Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara frihet

Det är nu friheten ger plats
innerst inne kan man inget förlora

det är nu friheten är
fritt från tankar
och intellekt

det är nu friheten ser
bortom separationer
bort från formens världar

det är nu frihet
förvandlar
ordlös gemenskap
coh hinder
till ljus

det är nu




Fri vers av innakarin
Läst 167 gånger
Publicerad 2017-12-02 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin