Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fredsduvan


Den vita duvan!

Fredsduvan, älskad gåta som fått svar.
Frågan är nu som ställs i världen, var?
Människor utan hopp söker tröst, var?
Hunger, sjukdomar, krig, fredsduvan
seglar högt över alltet, är du inte kvar?

Det får vi inte veta!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 391 gånger
Publicerad 2017-12-03 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje