Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trivas i mörkret

Jag har inget emot mörkret. Inte alls. Fullmånen steg ikväll som en gul gud.
I mörkret får ju ögonen vila. Och på stan har man satt upp ljus i alla träd,
överallt har man tänt ljus. Stan blir vacker vintertid.

Så kom härliga mörker!

December är ett hoppets månad. Vi går mot julhelgen som är en stor folklig helg!
Så jag njuter av december ...och jag tar det onda med det goda.

Bohemen




Prosa av bohemen VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-03 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP