Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta vingar

Sorgens svarta fåglar
har ingen sång

dom flyger med tysta vingslag

sorgens svarta fåglar
bygger inga reden

ruvar ej på liv

isande kyla

flyger över världen

fåglar av sorg äger ingen sång

deras fötter når aldrig mark
sorgens svarta fåglar
flyger över människans huvud

isande regn följer i deras spår

ingen pil ingen kula
stoppa deras svarta vingar
slag

demoner av is
födda ur rädslor
närda av hat

en oändlig historia
skriven i blod

historiens vingslag
på människans stig

dock kan ord skiftas
värme skapas
i viljans händer

































Fri vers av Elwania
Läst 371 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-12-03 21:03



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
ja
tyst och svart flyger sorgen
förbi
tyst
men allt oftare
2017-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Elwania
Elwania