Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natten till första advent

Pär lagerkvist på dina läppar

rödlätt tungspets av gammal starkglögg

vi dansar godnattvalsen

dina susningar i min så ångestdränerade säng

gör allt annat till bruset i radion






Fri vers av gräsanden
Läst 398 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-04 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gräsanden
gräsanden