Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusglimtar

Kom och bo
i min dikt
en stund

du kan vara
det klister
som binder samman
mina världar

vara mitt träd
som strör
dess färger
av sår
av tillit
av mångfald

dröj kvar

stör tystnaden
med lyckliga ord

väck liv
med öppenhet

fyll i
fyll i av dina fåglar

bränn fast
våra outtröttliga
samtal
i natten

följ marken
musiken
lusten

dröj kvar

fyll i

bränn fast rosor
i outtröttliga samtal
i natten

känn pulsar

kom och bo
i min dikt

men stanna inte kvar

fyll i
av dina fåglar

skänk färgerna
lyckliga ord

bränn
outtröttliga samtal
med rosor
om natten

bygg dina egna bon
i min dikt

tills jag
en dag
måste ta
ett piller






Fri vers av innakarin
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-04 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin