Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ropar ditt namn

Jag önskar du fanns här
Jag behöver ett mirakel,
men ett mirakel finns inte
För jag ropar ditt namn,
men du är inte där

Jag kan inte springa härifrån
Jag står kvar, fastklistrad
Medan du är på en annan plats,
dit vill jag också
För jag ropar ditt namn,
men du är inte där

För jag ropar ditt namn
För jag skriker ditt namn
För jag gråter ditt namn
För jag ber dig tillbaka,
men du kommer aldrig,
aldrig




Fri vers (Fri form) av anesthesia
Läst 316 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-04 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anesthesia
anesthesia