Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hälsan är viktigast


Ja, så är det, hälsan är det viktigaste.
För mig är hälsa att känna värme,
välsignad värme.
Ett varmt bad med lavender-tillsats
så jag somnar gott.

Guds värme finns
nådefull värme
kärlek
förlåtelse.

Jag är förlåten -- jag får gå fri...




Prosa av bohemen VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-05 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP