Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att dö

Insikten om att allt kan ta slut
när som helst
att dö
kriget kommer
bomberna sprängs
allt tar slut
att dö
känns precis som i drömmen
och jag har dött många gånger nu




Fri vers av Ananas
Läst 409 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-12-06 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas