Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel

Kan livet gå att leva
hantera
finns det något mer




Fri vers av Ananas
Läst 554 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-12-06 00:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
för mg åtminstone är jag säker på att det finns någe mer.
2018-01-17

  innakarin
Det är svårt att inte undra
Mycket med några små ord
2017-12-06

  Fulbergarn
tror inte det
ditt ögonblick
är nog det enda
men jag hoppas på att återfödas 3016
2017-12-06

  Stay Golden
There is always two more things to find no matter how far you look.
2017-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas