Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRI SURF

En vanlig datordag
visade sig returtangenten
uppenbara allt tidigare former
av föreställningar

Bland annat visade sig
efter en tillbakablick på detta sätt
rasismen vara ännu en form av egoism

Senare framträdde en svagt blå
förpackning med tolv bitar
ursprunglig materia i aluminiumfolie
i stort sett doft och färglös
att äta direkt eller rosta
till byggmaterial

Slutligen nåddes ögonblicket
det var i slutet på femtiotalet
när medvetandet slutgiltigt
frikopplades från konsumtionen
sedan dess svävar ekonomin fritt




Fri vers av svernbygrabben
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-06 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben