Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är självständighet

Jag erkänner

att jag är
helt och hållet beroende

av mina barn
och deras barn

Jag kommer inte
att fortsätta
att låtsas

att jag är självständig

för min familj är
hela mitt liv

Det har alltid
varit så




Fri vers av innakarin
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-06 15:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint tidlöst resonemang kring något som troligen de flesta känner långt därinne men tappar bort genom att i livet inte kunna sålla allt "knas" vi uppfunnit och allt gott och naturligt vi slängt.
2017-12-06
  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin