Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din del

Kan du ge
en del
av din del

så att jag kan laga
lägga ihop
mitt liv

och ditt liv

och alla andras
som vi känner

så vi kan göra klart
vårt pyssel

pussel

pyssel




Fri vers av innakarin
Läst 170 gånger
Publicerad 2017-12-06 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin