Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Också drömmar

Jag vaknar upp

Ser en blomma

Tittar djupt
in i den

Blir förälskad

Flyr

Till verkligheten

Till bäckarna

haven stränderna
skogarna
öknarna
träden
och ängarna

Vad är en dröm




Fri vers av innakarin
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-06 16:31



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Drömmar är stort
2017-12-06
  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin