Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konungen har kallat: Danius till skranket!

Den internaliserade kulturmedvetenhetens stadgar kan inte rå på konungens kraft!
Förvisso besitter vi olika habitus (Respect - Bourdieu). Men! Även du min Brutus - ska stå inför pöbeln och folkdomstolens Sodom och Gomorra. Etu Brute - ska infinna sig vid borggårdens stenmur. I Salem brändes häxorna och ryktesspridningen tog fart. Jag har sagt det förut och säger det igen: Knullet är förödande för homo sapiens. Herr "Freudan" och hans patriarkala hysteria-ikoniska diagnoser är också tydlig - driften är så stark att vissa inte kan hantera kåtenhetens beslag. Men! Nu har konungen kallat på Danius. Förtälj allt och du hava inget att frukta...




Övriga genrer (Satir) av Soulfulsurfer
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-07 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soulfulsurfer
Soulfulsurfer