Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack Maria Pia B------



Patriarkatet var väldigt vidrigt

Då hoppas jag att Matriakatet

Blir räddningen!



Ty tiden är inne

Att veta vad som är vad!



Det duger inte att "ME Too" fixa bort oss män!


Om ni inte vill leva med robotar.

Fjantiga jävla ja sägande "pojkar"



Vad skall ni då göra


Kvinnor?







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Carl Mikael Fäldt
Läst 400 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-08 23:45



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Det är inte (alla) män som sådana som angrips, det är deras beteende och attityder. Både män och kvinnor behövs, men vare sig kvinnor eller män är betjänta av dåliga beteenden och attityder.
2017-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt