Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon ville inte dansa längra!



Lite rödtjut

En mobbe


Jag var rökt





Hon ville inte dansa längre

På gott och ont


Hon vill inte tala med mig

Vill inte dansa längre


Hennes förlust förvisso

Jag har några dagar kvar


Av mitt liv




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 434 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-09 00:33



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Din text inspirerade mig, så inom kort dyker nog något upp.
Dansen är ett värdeladdat ord, vilket väl kommer fram i din text. Gillas!
2017-12-11

  bumerang

Tror jag det. !
Hur ska man kunna dansa
på en flygande matta ;-)?
2017-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt