Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bladerunner


Jag ser dina ögon som de en gång var



Älskar dig



På mitt sätt




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 371 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-09 00:37



Bookmark and Share


  stefan.g
Vilka enkla sköna ord.... :)
2017-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt