Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STJÄRNFALL - haiku

Bottenlös oro

för människans skuld och skam

bortom tid och rum

 

önskar stjärnor föll

strödde godhets rikedom

i kalla hjärtan




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-12-09 18:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En önskan jag håller med dig om...fint...
2017-12-12

  ULJO
Briljant
2017-12-11

  M.Eta
Fin önskan i fin text.
2017-12-10

    ej medlem längre
Jättefin haiku..
2017-12-10

    Jag är fan större än Sartre VIP
Tänk bara på att stjärnor är iskalla när de faller.
2017-12-10

  Anya VIP
Både mörker och ljus här...skuld, skam och stjärnor som vi önskar falla.

Hoppfullheten strålar.
2017-12-10

  Marita Ohlquist VIP
Det är många som lever med kalla hjärtan, må de bli varma både för deras och andras skull!
2017-12-10

    ej medlem längre
Fint formulerad haiku. Behövs det snarare inte en hel galax med önskestjärnor, för att råda bot på omständigheterna här och nu?
2017-12-09

  Rise Little One
Underbara ord från ett gott hjärta!
2017-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP