Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så många människor

Jag gör så lite
jag gjorde så lite
fällde bara tårar

men jag fick värme
lust och glädje
för ett ögonblick
tillbaka

jag fick lära känna dig

bland

så många
människor




Fri vers av innakarin
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-09 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin