Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten hyllning till fjäderfän och deras fäder.


Näktergalen

Näktergalen redde aldrig sitt näste i min strupe
men väl min själ
den sjöng månen ned från himlafästet
var gång du log,
oavsett skäl och anledning

Näktergalen redde aldrig sitt näste i min strupe
för även om den gjort det
kunde jag inte finna orden
som skall beskriva
hur mycket du bedårar mig

Och han redde aldrig näste i min strupe
för han visste
att den dagen
då du faktiskt kysste mig
skulle du måhända få fjädrar i munnen




Fri vers av Kapten
Läst 450 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-01 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kapten
Kapten