Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Joan Didion

ibland ryms livets självt i något så litet som en dokumentär om Joan Didion på netflix. Jag har bestämt mig för att innan jag åker till indien i januari, läsa alla hennes böcker.

Mina anteckningar från "the center will not hold":

jag vet att jag inte kan nå dig
jag vet att om jag når dig,
kommer du att tyna bort av min beröring


jag vet vad det är jag upplever
jag vet vad en depression är
sjukdomar är allt jag tänker på

rädslan är inte för vad som har förlorats
rädslan är för vad som kommer att förloras

"se tillräckligt och skriv ned det" intalar jag mig själv
skriv så att läsaren efteråt vet exakt vem du är, vart du är och vad du menar




Prosa av gräsanden
Läst 374 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-09 23:14



Bookmark and Share


  Nora Märtha
Hej du fina<3 Måste bara säga dig att allt känns så uppenbart och självklart när jag läser dina texter. Det är vansinnigt vad bra du skriver.
2017-12-10

  Fulbergarn
Indien, hoppas du har så roligt att du mår bra i flera år. Det skulle jag behöva
2017-12-09
  > Nästa text
< Föregående

gräsanden
gräsanden