Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

satans kuk trött-cirkel

jag är så trött. den enda energin som finns går till saker som tröttar ut mig ännu mer:
ta en cigg
ringa upp mitt ex
bråka med mina bästa vänner
att på dålig engelska prata tyst med mig själv när egentligen borde sova
tindra






Prosa av gräsanden
Läst 304 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-10 01:34



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ja.. ibland undrar jag om skulle sadla om till total egoist, men
2017-12-11
  > Nästa text
< Föregående

gräsanden
gräsanden