Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stort tack till dig. Du gör mig glad :)

Ibland
Glömmer jag mina skrivna ord
Tänker
Att då har de inte talat
Inte nått sitt syfte
Bildat ett stumt virrvarr
Av tomma känslor

Men
Hos någon
Som öppnat sina sinnen
Sitt bröst
Så tränger orden ibland
In mellan raderna som är
Som skrivna genom ett liv
Som känns igen
Av de ord
Som kanske inte säger något
Inte ger något
Hos just mig

Som är speciella
Kanske hos dig

Det gör mig glad
Och jag vill tacka
Just dig
För din uppmärksamhet
Och för applåder och fina ord
Under mina
Stort tack ska du ha :)




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-10 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish