Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min andliga sida


Gud för mig




Var molekyl i multiversum



Gud för mig är grönskan efter skogsbrand

Vargens valpar efter nidingsdåd


En oväntad smekning på kinden

Fläkten av syresatt luft i fönstret


Gud för mig är livet

Och dess orsak


Gud gav mig livet

Som en gåva

Att förvalta




Tack





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 387 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-12-10 23:38



Bookmark and Share


  Peter G VIP
mycket vackert och livsbejakande!
2017-12-13

  Solstrale VIP
Sådan vacker känsla vackert förmedlat!
2017-12-11

    Sefarge VIP
Djupt
Innerligt
Berörande
Bildkänslor
Från hjärtat
Det känns!
Tack!

2017-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt