Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skolkare

Vaknade av alarmet och kände nej. Så jag sov till nu istället. Eller jag sov inte ändå till halv fem men jag låg och tittade ut på snön genom fönstret med händerna bakom huvudet utan att blinka. Sedan varvade jag den rörelsen med kanske 11 drömmar. Jag gav upp på livet den här morgonen, helt enkelt.

Jag försökte sova så länge det gick för att inte vakna och vara arg på mig själv för att jag är en skolkare och att man jag mår en gnutta bättre av att göra som jag gjorde. Gick ned på toaletten klockan 16.00, hade dun i hela håret då mitt täcke läcker och hela jag sved.

Jag tycker inte om att vara arg så jag är mest ledsen och skör. Jag hade väl ändå kunnat vänta till jullovet med att sova.

Godnatt igen




Prosa av gräsanden
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-12 16:18



Bookmark and Share


  Thomas Widemark
Alla människor borde skolka på det sättet någon gång ibland när det känns motigt att gå upp, istället för att alltid vara duktigt plikttrogna och gå in i väggen. Vad får man för tack för det?
2017-12-12

  Fulbergarn
Skönt att sova särskilt i kontrast med att inte kunna sova,
gerfortfarandeupplivetjagmed ibland och firar med en pizza till frukost kl 20.00 som kvällsmat :)
2017-12-12
  > Nästa text
< Föregående

gräsanden
gräsanden