Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Schemaläggning

Jag kommer nog dö,
mellan de där fyra väggarna,
som jag hatar,

rummen med tapeterna som stinker,
inbillad blodsmak i Ramlösa naturell.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-12 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann