Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett nyårsmål

så jävla hjärndött ändå
hur någon som påstår sig älska en
skaffar tinder innan
man hunnit berätta för sina vänner att det är slut
varför sugs man till dessa satans pöblar

det handlar om att jag påverkas så mycket av människor som är lite (host mycket) tvivelaktiga
och får svårt att försvara mig

MEN NU ÄR DET SLUT MED DET
skriver jag i caps lock utan att tro på det själv
nej men seriöst så ska jag faktiskt ha det som
ett nyårsmål :')

https://www.youtube.com/watch?v=L3AVJaVX5so




Prosa av gräsanden
Läst 336 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-13 03:15



Bookmark and Share


  Stay Golden
Fucking spacephones :P
2017-12-13

  Fulbergarn
"Den sanning som till slut segrade"

2017-12-13
  > Nästa text
< Föregående

gräsanden
gräsanden