Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bröd = tillsammans = är att leva istället för att vara död att inte vara skilda åt genom att den ena lever och den andra är död


jag ber inte om kommentarer jag ber om bröd



snälla skriv kommentarer
jag ropar med munnen full av snö
jag springer genom isen jag fortsätter framåt
fast isvattnet omkring mig blöder sjunger
våda
du skall döden dö du skall döden dö du skall döden dö

man kan göra självmord på många många vis
till exempel genom att be om något som inte kommer ges
som när en moder inte förmår ge bröstet till sitt barn som ber
som när en moder ber döden att lämna tillbaks till varje pris
när hon söker svar som är liv
men döden redan hämtat och inte kan ändra direktiv




Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-13 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP