Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslornas krig

Jag hatar
De känslor
Som kommer
Upp

När jag tänker
På dig

Jag ångrar
Allt jag
Sade
Gjorde

De orden
Som kom
Ur min mun

Som ingen
Kunde stoppa

Jag tog
Dig för
Självklar

Tänjbar
I din
Empati
& Förståelse

Tomhetens
Bittra ört

Är mitt straff

Och odjuret
Ångesten
Som vaknar
På natten

Är mina bojor







Fri vers av Virvelvind
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-13 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind