Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TROTS SMUTSEN INUTI

 

En doft av såpa

nystädat hus

 

vita azaleor i krukor

ljus inne och ute

 

i ett bedrägligt lugn

en kopp kaffe och Allas

 

njuter jag av det rena

trots smutsen inuti

 

den gamla klockan

tickar oförtrutet

 

den utmätta tid

jag inte vet

 

snart ska flickan

stå framför mig

 

obevekligt ärlig

orädd och tydlig

 

blonda flätor

och blå ögon

 

flickan som inte är jag

men kvinnan jag blev

 

trots smutsen inuti

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-12-14 17:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vissa saker stannar alltid kvar. Din text bränner till och visar vad som rör sig bakom den skinande utsidan.
2017-12-17

    Lars J
Utmärkt skrivet med en inlevelsefull början som närmar sig syftet med texten för varje rad, bra!
2017-12-15

  Rise Little One
En ständig kamp med livets olika faser!
2017-12-15

    ej medlem längre
Starkt berörande. Jag hoppas att du finner ett sätt att få det ljust och rent även inuti...
2017-12-14

  M.Eta
Fint skrivet om en tid som var och vad bra det blev trots allt. Finns en hel berättelse mellan raderna!
2017-12-14

  Hon kallar sig poet VIP
Denna är bra - träffar
2017-12-14

    ej medlem längre
Ett möte mellan då och nu...ung och gammal...men ändå för evigt förenade i en gestalt...
2017-12-14

  ULJO
Vackert i all sin melankoli.
2017-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP