Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jul - Haiku

 

 

julhandel och stök

samma stress och jäkt i år 

hoppar av tåget 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-14 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP