Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SE KLART KAMPEN FÖR LIVET/EGET FOTO


GRÅTT DIS

Livlust korsas av ett grått dis

tjockt eller tunt

Storlek kvittar

Av ett dis olycka

ska man aldrig hindras

Att se klart

Se klart kampen

för

livet

existensen

framtiden

och

överlevnaden

 

 




Fri vers (Fri form) av MALVAA
Läst 1169 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-14 10:01



Bookmark and Share


  ULJO
Livskraften har inga hinder, snarare möjligheter
2017-12-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som förmedlar livskraft!
2017-12-15

  Nils-Robert
Viktig mental inställning för att leva.
2017-12-14

  Öknens Ros VIP
Livet är en enda lång kamp, en kamp mot det oundvikliga. Men vi kämpar så länge vi kan och orkar.
2017-12-14
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA