Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PAPPA


Jag är glad att du slapp min nutid







Du som lärde mig att finnas




Jag är glad att du slapp känna den avsmak jag känner


För min samtid



Men PAPPA


Utan dig hade jag inte funnits




Jag hade aldrig fått känna dina godnattpussar

Jag hade aldrig fått Ro Nät


Du dog i rätt tid Pappa





Innan alla män blev förgripande SVIN




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 401 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-14 15:54



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Frid över din pappas minne, han var säkert en jättefin pappa. Nutidens män växer upp och fostras i miljöer som inte alltid är de bästa.
2017-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt