Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

54 år tillsammans

 

Idag är det 54 år sedan jag följde din kompis hem till dig

Den kvällen berättade vi om våra liv fram till den fjortonde

december.

Nästa dag hälsade jag på igen och sedan väldigt ofta

Till slut bodde vi tillsammans och gör det fortfarande.

Vi tänker fortsätta så länge vi lever.

 




Övriga genrer av Lars Svedin VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-14 23:28



Bookmark and Share


  walborg
Grattis!
2017-12-15

  lodjuret/seglare VIP
En hoppfull förvissning. Även om de flesta nog skulle göra det. Fortsätta så länge de levde. Skrivandet tuffar på.
2017-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP