Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där horisonten möter himlen

 

 

en evighets ögonblick

förevigas livets tid och död

som när du levande var

som när ditt ljus slocknade

aldrig var du så levande

som när du korsade gränsen

för att aldrig återvända

din kropp till vila gått

din smärta ej längre finns

du har funnit din ro

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-15 13:15



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
smärtan går över
när själen mår bra extra över :)
2017-12-16

  Cikoria Blå VIP
Du är på god väg att i dikten få
fram lite av känslan inför de där
eviga frågorna.
2017-12-15

  Per Drysén
Aldrig är livet så påtagligt som i döden
2017-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP