Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärna


mamman

min mor hon

födde mig

och gav mig vetskap om att livet fanns

hon gjorde mig också döv för vissa företeelser yttringar

på gott och ont
jag kommer aldrig att nappa




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 152 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-02 14:31



Bookmark and Share


  Anya VIP
Känner igen mig i orden. Jag är också döv när det gäller vissa företeelser. Bra skrivet.
2018-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Taly