Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ögonblick

En sen kväll i ditt kök
dricker vi te
och talar om våra liv
ser varandra
hör varandra
rör varandra
en plötslig känsla av nakenhet
med alla kläderna kvar på kroppen




Fri vers av Gunnar Norrman
Läst 685 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-06-01 11:07



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
så enkla rader med sådan djup känsla
2009-07-05

    leelee
När hjärta talar till hjärta ...
Fint fångat.
2009-02-18

  KristinaE
.. dessa möten är så värdefulla och ger livet dess stora insikter i det lilla!
2009-01-13

    © Birgitta Wäppling VIP
Närvaro, precis som den kan vara.
Några av de stunder som ger livet guldkant.
2008-11-29

  aol
gillar att du så direkt fångar ögon blicket
2008-09-23

  Bodil Sandberg
Snyggt!Du har fångat ögonblicket och gjort det till levande poesi!!!!
2007-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Norrman
Gunnar Norrman