Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötet

På en solbelyst bänk
i Mullhyttan
sitter tre människor
och läser dikter
för varandra
delar sina tankar, känslor
och upplevelser
denna upprymda
nästan euforsika stämning
som får luften
i det lilla samhället
att vibrera denna söndag
nytankade med energi
och glädje
vinkar två av dem
farväl till den tredje
vissa om
att vi möts igen




Fri vers av Gunnar Norrman
Läst 621 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-07-08 07:59



Bookmark and Share


  aol
mysigt
2011-12-05

  Anguis
Du är galen gubbe :)
Jag gillar din skarpsynthet inför livet. Vi får se till att hinka än mer bärs framöver när jag inte är så jävla pinsamt trött pga jobbet.
2009-11-15

  Karin Rosberg
Det behöver inte vara stora händelser och fester utan detta lilla i vardagen är värt så mycket mer!! fint ........
2009-08-13

  Måna N. Berger
Grattis till placeringen! :)
2009-07-10

  Eva Langrath VIP
Vilket härligt möte
2009-07-10

  Glensan
Låter underbart
2009-07-10

  Bodil Sandberg VIP
Gud så mysigt!!!!!Dom vet hur att njuta sin söndag!!!
2009-07-10

  Måna N. Berger
Oj så fint Gunnar! Solbelyst bänk, poesi och vänner, kan man tänka sig något bättre, nej, det kan man knappast! Och Szymborska, hon satt också med på bänken..
2009-07-08

  Carola Bouvin
Vackra stunder att väl bevara i fina minnen, fint!
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Norrman
Gunnar Norrman