Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smultronängen

När vi klev ur bilen
efter den långa resan
låg den där framför oss
en hel äng full med smultron
och vi plockade som besatta
matade varandra
med ljuvlig sötma
med kärlek och kyssar
och jag kan ännu
känna smaken
i min mun
it was the summer
of sixtynine




Fri vers av Gunnar Norrman
Läst 459 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-18 10:20



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
En underbar nostalgi med värma och kärlek..the summer of sixtynine..då var jag väl runt 14 dårå...tänk att man varit sååå ung en gång? - Ljuvligt vacker poesi Gunnar!!!
2009-07-10

  korpfjäder
... den sortens smultron växer under alla årstider, och man kan hitta dem på de mest oväntade platser - om bara rätt person är med...

(men jag skulle undvika att byta språk där på slutet)
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Norrman
Gunnar Norrman