Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återseendet

Efter år av längtan
återser jag plötsligt dig.
Glädje och värme
sprider sig
i min frusna kropp.
Nu är sommaren här
och vintern känns
som en fjärran hägring




Fri vers av Gunnar Norrman
Läst 628 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2006-06-01 11:15



Bookmark and Share


  KristinaE
.. ljuva ord i kärlekens glädje!
2009-01-13

  aol
underbart
2008-09-22

  Bodil Sandberg
Så underbart att känna så..att åter möta den man tänkte på
lyckan fullkomlig den ljusa väg att gå

applåder applåder för din underbart kärleksfulla
fina dikt käre poet!!!
2008-09-12

  desperado
Tycker om den! Vintern blir till sommar av återseendets värme!
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Norrman
Gunnar Norrman