Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MS

Sorgen slår ut som en svart ros och inuti den en ny
som slår ut som slår ut
jag får själv måla den starka rosa rosen
orkar inte idag
öppnar sig öppnar gör sorgen
bygger om
jag stirrar ut i mörkret
hör gatuarbetarna lägga asfalt i stationsbacken
jag viskar
här är jag smärta
bygg om mig så jag blir tillräckligt stor
möjlig att finnas kvar i
spräng mina gränser och kalla mig din älskade!




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 557 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-12-16 12:36



Bookmark and Share


  ULJO
Så fint
2017-12-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Så bra du fångar sorgens och smärtans ton.
2017-12-16

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om livet!
2017-12-16

    ej medlem längre
du är min älskade, magdalena. en av dem.
2017-12-16

    Jag är fan större än Sartre VIP
Fint skrivet. Jag tycker texten är riktigt bra.
2017-12-16

  objekt3
Rosa rosor.
2017-12-16

  Respons VIP
Smärtan och sorgen antyds och får en poetisk form i den svarta och den rosa rosen. Jag gillar den!
2017-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP