Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja


våg

ska jag våga gilla julen omfamna
en annan
blir besviken kanske

ska jag våga gilla modigt klarspråk
en och annan
blir besviken vet jag

balansvåg likt en våg går glädjen
ja




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-16 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly